Okresy retencji
- Operacyjne dane workspace są przechowywane, dopóki subskrypcja jest aktywna.
- Usunięcie można zgłosić w każdej chwili przez /legal/privacy-requests (po zalogowaniu).
- Kopie zapasowe wygasają zgodnie z udokumentowanym harmonogramem po usunięciu.